Over mij

Mijn naam is Maarten. Mijn Fascinatie en interesse is ontstaan doordat ik een oplossing zocht voor mijn darmklachten, concentratieproblemen en overgewicht. Met voeding en leefstijl aanpassingen ben ik hier enorm ver mee gekomen en ik heb het besluit genomen om ook anderen hiermee te helpen. Daarom heb ik besloten een opleiding natuurvoedingsdeskundige te volgen. Hiermee zag ik dat voeding een groot deel is, maar ook niet alles. Er kunnen echte grote resultaten gehaald worden als er meer leefstijl elementen hierin worden meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan bioritme, slaap, ademhaling, de omgeving en stressfactoren. Om deze factoren ook mee te kunnen nemen heb ik de Oersterk leefstijl coach opleiding van Richard de Leth gevolgd. Hiermee kan ik jou een totaalpakket aanbieden. Momenteel ben ik bezig met de opleiding medische basiskennis om ook de aansluiting met de reguliere zorg goed te kunnen maken. 

Naast voeding en leefstijl coach heb ik 15 jaar ervaring met het werken voor grote bedrijven en weet ik hoe het is om lang achter een beeldscherm te zitten en van overleg naar overleg te gaan. Waarbij dit vroeger fysieke overleggen waren waarin er nog even pauze was tussendoor om van vergaderzaal naar vergaderzaal te lopen, is dit tegenwoordig helaas direct vaak van de ene naar de andere online meeting. Wat niet bijdraagt aan een goede concentratie.

Met zowel ervaring in de ‘bedrijfswereld’ als de ‘gezondheidswereld’ zie ik hoeveel winst er nog te behalen valt in het bedrijfsleven en heb ik de passie om een steentje bij te dragen aan vitaliteit en gezondheid, zowel persoonlijk als op de werkvloer.   

Kan ik je helpen
met de volgende
stap?